Töltés

Szolgáltatások

Dunaújvárosi Egyetem eszközök és laborok

  • E-learning
  • digitális tudásfejlesztés
  • tudásmenedzsment


Az Ecotech Nonprofit Zrt E-learninggel, digitális tudásfejlesztéssel és tudásmenedzsmenttel foglalkozó ágazata az Online Studium. Jellemzően e-learning technológián alapuló, fejlesztő, információs és oktatási anyagok kialakítására és üzemeltetésére szakosodott, a modern kor minden igényének megfelelő, friss gondolkodású csapat. Az Online Studium a Dunaújvárosi Egyetem online oktatási törekvéseit támogató szakértői csoportosulás, mely a egyetemen felhalmozódott évtizedes oktatási tapasztalatot kívánja ötvözni a modern képzési módszertanokkal és ICT technológiával. Ennek érdekében a csapat tagjai jellemzően korábban az üzleti szférában (ezen a területen) sikeresen tevékenykedő, nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a projekt munkák során maximális pedagógiai támogatottságot kapnak az intézmények jeles szakértőitől. Munkánkat és teljes tevékenységünket az üzleti világban is megszokott projekt-, és ügyfél-orientált gondolkodás jellemzi, a határidők maximális betartásával, és kiemelt nívójú anyagokkal. Csapatunk erőforrása az intézmények segítségével rugalmasan bővíthető a megrendelésekhez illesztve.
 
Szakértőink lefedik mind a pedagógiai, mind a projektmenedzsment és üzletviteli, mint a tartalomszolgáltatási területeket. Fejlesztői csapatunk széles IT gyakorlattal és kompetenciákkal rendelkezik, programozási, grafikai, tesztelési és menedzsment szempontok alapján is.
 
Infrastruktúránk a legmodernebb igényeknek megfelelő. Az általunk kialakított és üzemeltetett e-learning és polimédia laboratórium, valamint video- és hangstúdió alkalmas a legmagasabb igények kiszolgálására is.


Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!