Töltés

Polimédia

Állunk. Vagy ülünk. A szemközti falon egy kamera néz velünk farkasszemet. Oda. Igen, ebbe a kis lencsébe kell beszélnünk. „Neki” kell előadást tartanunk.
Ha körülnézünk, egy csomó monitort látunk. Egyikben az éppen bemutatott előadásunkat, másikban az éppen használt alkalmazásunkat, vagy éppen a felmondásra váró szövegünket látjuk. Csíptetős mikrofonnal a ruhánkon, némiképp szokatlanul várjuk a zöld fal előtt, hogy megkezdődjön a felvétel. Jobbról, balról egy-egy nagy teljesítményű lámpa világít be bennünket, nehogy komfort zónánkon belül tudjunk maradni…
 
Fent is! Fentről is van egy kamera, az is rögzít. A videó előadáson minden látszódni fog! Kezd meleg lenni! Miről is fogok beszélni??? Ekkor a sok monitor mögül egy érces „Raptor” hang kiszól: FELVÉTEL!
 
És készül az első polimédia előadásunk…
 
Hogy az imént leírt élethelyzetet Ön is megélje, és az azt követő kiváló minőségű felvételével Ön is büszkén állhasson ki kollégái, diákjai elé, keressen bennünket! Polimédia stúdiónkat előzetes egyeztetés alapján az Ön szolgálatába állítjuk!
Néhány magáért beszélő paraméter a stúdiónkban rejlő lehetőségekről:

  • Eddig több mint 900 felvétel, összesen közel 100 óra vágott, szerkesztett videó.
  • Párhuzamosan három rögzítési mód.
  • Akár HDMI felbontás.
  • „Oktató a képben” lehetőség.
  • Egyedi háttér, és megjelenítés.
 
Néhány minta az elkészített felvételek sokaságából:

poli1
Amennyiben szeretne velünk, vagy a polimédia laborunkkal megismerkedni, keressen bennünket!
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!